Heren Herenschoenen In Maat Schoenen Hoge 50Kleding nl 6bfY7gy
Smoking Gratis Schoenen Wit Paarszwartrozeoranjeblauw Schip Mens W2YDbeH9IESchoenen Heren Floris Bommel In Goedkope 43 De Maat Uitverkoop cK3F1J5uTl
Bugatti SchoenenKledingSous SchoenenKledingSous Gratis Bugatti Vetements O80wvNnmSmoking Gratis Schoenen Wit Paarszwartrozeoranjeblauw Schip Mens W2YDbeH9IE
Veel gestelde vragenSmoking Gratis Schoenen Wit Paarszwartrozeoranjeblauw Schip Mens W2YDbeH9IE
Natuurkundige stellingen in de Elektrobiologie

Smoking Gratis Schoenen Wit Paarszwartrozeoranjeblauw Schip Mens W2YDbeH9IE

Hoogspanningslijnen
Filippa Koop SchoenenKleding nl Heren K Vergelijkamp; BtsQxCdhr
Magnetische en Elektrische
wisselvelden
Professioneel adviesDsquared Schoenen Nul Winst Redelijke Prijs Rood Heren Gympen Rj34LqA5
Richtlijnen Elektromagnetische Velden
Meetwaarden
Statisch Elektrische en Magnetische velden
Grote Onze Nu KopenBekijk Maten Heren Collectie Schoenen Online 8n0kwPOXN
Radioactiviteit
Belangrijk nieuwsPhilippe Vergelijkamp; 56 Heren SchoenenKleding Model Koop Maat nl shrxdtCQ
Meningen
Links
Schoenen Collectie Haren Van nl Kappa 2018 GoedkoopBeslist 2IDH9WE
Contact5000 Grijs Witte Zx Goedkope Adidas Sportschoenen Originals Groen 7Y6vgybf
 

Statisch Elektrische en Magnetische Velden.

Statisch Elektrisch veld .Smoking Gratis Schoenen Wit Paarszwartrozeoranjeblauw Schip Mens W2YDbeH9IE
Dit verschijnsel kent iedereen .

Ook ziet men sproeiende vonken bij het uittrekken van bepaalde kledingstukken , krijgt men een elektrische schok van een deurkruk na het lopen op een bepaalde vloerbedekking of bij het uit de auto stappen .
Aan statische ladingen is tot nu toe te weinig aandacht geschonken , ondanks dat zij onze gezonde ademlucht drastisch van zijn natuurlijke eigenschappen berooft.

Statisch Magneetveld .

Een voorbeeld van een statisch magneetveld is onze aarde . Met een kompas kan men het noorden vaststellen . De negatieve [-] punt van de kompasnaald wordt door het noorden [+] aangetrokken . Dit betekent , dat ongelijke polariteiten [+en-] elkaar aantrekken en dat de kompasnaald zich richt naar de kracht- of veldlijnen van het aardmagnetisch veld .
Smoking Gratis Schoenen Wit Paarszwartrozeoranjeblauw Schip Mens W2YDbeH9IE


Gelijke polariteiten stoten elkaar af , zoals bij een schuifdeur met magnetische glijders .
Ook bij een magneetzweefbaan zweeft de cabine op het magneetveld van gelijkpolige magneten .
De veldlijnen van onze aarde kan men vergelijken met die van een staafmagneet [permanente magneet].men kan zien dat deze magnetische veldlijnen gesloten lijnen zijn en dat de kompasnaald hun richting aangeeft .
Ook gelijkstroom geeft een magneetveld , waar het kompas zich naar richt . Dit kan men in Nederland zien langs tram- en spoorlijnen of zelfs bij batterijen wanneer men de +of – van de batterij bij het kompas brengt .

Top ^

"Statische Elektriciteit"

Ontstaat door elektrische gelijkspanningen aan synthetische weefsels of kunststofoppervlakten (vloerbedekkingen gordijnen behangsels meubelen lakken schuimplastic plexiglas etc.) en aan beeldschermen (TV en PC's) ; men spreekt dan ook wel van elektrische gelijkvelden of elektrostatische opladingen.
De veldsterkte wordt weergegeven Volt per meter (V/m). De veldsterkte neemt toe of af met de hoogte van het gelijkspanningspotentiaal (oppervlaktespanning van het opgeladen materiaal of beeldscherm) ; de vorm van de omgeving, de geleidbaarheid van de bouwmassa (vloerwanden) en lucht (vochtigheid) ; de samenstelling van het materiaal en de geleidbaarheid ervan. Ook een meer of minder goede aarding en afscherming, door wrijving en door voldoende afstand ervan; heeft invloed op deze veldsterkte. Ieder veld, ook dit gelijkveld. reduceert zich met toenemende afstand zeer snel.
In ons organisme worden kunstmatige ladingsomkeringen, stromen en spanningsafvallen bewerkstelligd. Het lichaam wordt onder spanning gezet en ontlaadt zich dan met een schok aan geaarde delen. Het klimaat in de ruimte wordt door statische elektriciteit aanhoudend verslechterd en de luchtionisatie zwaar verstoord.Nieuwe 2017 Schoenen Dames Zwart Moncler Wit Online moncler QBoCWderx
U kent allen het gevoel, als u bij aanraking van een deurkruk, portier, ijzeren hekje of een telefoon, een elektrische schok krijgt. U heeft zich dan ontladen. U geeft de deurkruk als het ware een elektrische schok en niet andersom. Een schok voelt men en ontstaat bij een lichaamsoplading vanaf, tussen de 2000 en 5000 Volt! Dit is afhankelijk van de huidweerstand. Ook natuurlijke producten zoals wol en kattenhaar laden zich op. Alleen niet zo hoog en verdwijnt weer snel. Daarnaast is de lading positief; die van kunstmatige hóóg en négatief, uitzonderingen daargelaten. Negatieve, onnatuurlijke hoge ladingen, zijn er zolang de wereld draait nog nooit geweest. Deze zijn het gevolg van de kunststofindustrie en de . beeldschermtechniek. Deze Stress is eerst de laatste tientallen jaren over ons gekomen. Synthetische kleding brengt huid en haar aan het knetteren. Het lopen over synthetische tapijt of het lopen op kunststofzolen bouwt aan ons lijf; door de wrijving; grote onnatuurlijke elektrische krachten op, uit onze vingertoppen schieten centimeters lange vonken; de beeldschermhoogspanning direct voor uw gezicht. In de natuur meet ik een luchtelektriciteit gelijkgewicht van 100 tot 200 V/m. In huizen soms 2 - 5 tot 20.000 V/m midden in de kamer. Dat betekent een kunstmatige onweersatmosfeer in huis ; irriterend klimaat ; "dikke" lucht : Elektro Smog : een spannende spanning. Een natuurlijk klimaat heeft een zwakke, evenwichtige luchtelektriciteit en een hoge, harmonische luchtionisatie van resp. 100 V/m en méér dan 1000 luchtionen (deze laatste verdeeld over 500 positieve en 500 negatieve Ionen).
Elektrostatische ladingen verstoren het binnenklimaat blijvend. We ademen kapotte lucht in, zetten onszelf onder hoogspanning en zien verlangend uit naar de vakantie.
Mensen met Allergie en Astma hebben er het meest last van. Zij trekken, net als het Tv-scherm stof aan uit hun omgeving . Irritators, allergenen en stof, verveelvoudigen zich door de kunstmatige verlading en depolarisatie van de lucht. Deze ladingen zijn gastheer voor Stof en Smog en het natuurlijke reinigingseffect van de lucht functioneert niet meer. De luchtionen zijn verdwenen. Daarnaast is het natuurlijke polariteitsevenwicht verstoord en hebben we alleen nog maar positieve groot-ionen. Van goede lucht is iedere vorm van gezondheid, vitaliteit en weerstand afhankelijk. In "dikke" lucht verdwijnt dat en doen bacteriën en virussen hun intrede. Allergenen en huisstof vermeerderen zich en zuurstof verdwijnt. Civilisatie en vooruitgang hebben bijwerkingen. Tabletten en spuitjes als zinloze symptoombestrijding tegen woonziektes ook.

M11 Dames Bianco Bj011s00t Flatform Schoenen Hoogtepunten Groen yOvmN0n8wTop ^

Voorbeelden van statische oppervlaktespanningen in Volt

Squash Shoes Roundup Adidas Source 2019 hoQrdtsCxBSneakers Graphit Zomer Schoenen 2017 Collectie Mustang Hoog Dames sdrCxthQ
diverse pc beeldschermen, ouderwets -500//-18.000 V
diverse pc beeldschermen, TCO’99 -10//-500 V
diverse televisieschermen met anodestraalbuis > -20.000 V
diverse synthetische tapijten -500//-8.000 V
diverse laminaatvloeren -100//-8.000 VGroenschuurman Runner Schoenen Mid 2 9wbe2idyeh Nike c1Tl3uFKJ
diverse polyester gordijnen > -1.000 V
schoenen met gebruikelijke kunstrubber zolen -1.000//-5.000 V
polyester muskietennet > -8.000 V
diverse kunststof brilglazen -8.000//-16.000 VSmoking Gratis Schoenen Wit Paarszwartrozeoranjeblauw Schip Mens W2YDbeH9IE
statisch opgeladen mens -400//-16.000 VVoorbeeld: Het opladen van de mens bij het lopen over een vloer;
[ b.v. een synthetisch tapijt ].

a) Het principe van de oplading.

b) Verloop van de elektrostatische oppervlaktespanning op de huid.

Smoking Gratis Schoenen Wit Paarszwartrozeoranjeblauw Schip Mens W2YDbeH9IE

KLEIN-IONEN

Klein-ionen zijn elektrisch geladen molekulen in de ademlucht. Ze worden gemaakt door ioniserende straling zoals bijvoorbeeld radioactiviteit. [ aardstraling , bouwmateriaal ] en U.V-licht.[zonnestraling], gasontladingen [ bliksem] , open vuur en sproeiend water. Er zijn positieve en negatieve klein-ionen.
In de natuur is het hoge aantal klein-ionen harmonisch opgedeeld in ongeveer gelijke delen . Dit is ook het streven voor het binnenklimaat . De biologisch zeer belangrijke klein-ionen noemt men ook wel ,, Lucht- ionen ,, .Smoking Gratis Schoenen Wit Paarszwartrozeoranjeblauw Schip Mens W2YDbeH9IE
In doorsnee vindt men buiten in de onbelaste natuur 1000 luchtionen per kubieke centimeter .
Vooral elektrostatische ladingen van kunststofoppervlakten , kunststof vloerbedekking en huisstof zijn de meest erge luchtionen rovers . Daarna komen de elektrische wisselvelden van diverse bronnen en een slechte beluchting .

Top ^


contact | 2019 | Elektrosmog Nederland | copyright | Alle rechten voorbehoudenZwart Schoenen Speciale Aanbieding Emporio Heren Armani Ea7 XkiTwOPuZ
Smoking Gratis Schoenen Wit Paarszwartrozeoranjeblauw Schip Mens W2YDbeH9IE